Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Många luckor mot Häcken

Det saknas en hel del spelare i den trupp som ÖSK aviserat för kvällens match mot BK Häcken. Skador etc. gör att många får stå över. ÖSK har aviserat följande trupp, som man väl nästan får kalla ett något förstärkt reservlag.

Målvakter: John Alvbåge, Peter Rosendal
Försvar: Patrik Haginge, Tommy Wirtanen, Boris Lumbana, Pontus Jakobsson
Mittfält: Fredrik Nordback, Alejandro Bedoya, Erik Nilsson, Johannes Skoglund, Emil Berger, Adam Eriksson
Anfall: Andreas Haddad, Simon Leonidsson, Marcus Astvald, Kalle Holmberg, Ahmed Yasin

Av spelarna på skadelistan återkommer Ahmed Yasin till spel. Dessutom finns Johannes Skoglund och Simon Leonidsson, vilka båda haft statusen tveksamma med i truppen. Eftersom den provtränande Kushtrim Lushtaku har problem med en fot kommer han inte att spela i kväll.

Haginge hamnar väl förmodligen på en av ytterbacksplatserna medan Boris och Pontus tar hand om mittbacksjobbet. Ok, Boris kan ju iofs. spela ytterback också. Annars tycker jag nog att detta hade varit ett ypperligt tillfälle att låta Daniel Björnkvist spela högerback och Haginge och Boris i mitten. Förhoppningsvis får talangtruppens mittfältare Adam Eriksson några minuter på slutet mot det allsvenska motståndet. Han har rappa ben och en bra passningsfot och kommer nog inte att göra bort sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.