Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Medlem 2011

ÖSK gick i år i land med den logistiska utmaningen att distribuera de de nya medlemskorten i tid för årets första träningsmatch. Det är inte alltid man klarat detta, men i år gick det bra. Att komma ut i tid är viktigt eftersom en av de mest uppskattade medlemsförmånerna är att man får se vårens träningsmatcher på hemmaplan gratis. I år är dessa fem till antalet och i de flesta av dem bjuds det på intressanta motståndare.

2011-02-05 15:00 ÖSK – Syrianska FC
2011-02-18 18:00 ÖSK – BK Häcken
2011-02-26 15:00 ÖSK – Hammarby
2011-03-20 15:00 ÖSK – Elfsborg
2011-03-23 18:00 ÖSK – FC Honka

Det enda frågetecknet där är väl Hammarby. Vad var tanken med att boka in dem för en träningsmatch? Det hade definitivt varit trevligare att se Degerfors som motståndare den helgen. Men Degen finns tyvärr inte med på motståndarlistan i år.

Om man inte hunnit med att lösa sitt medlemsskap kan man göra det på plats på Behrn Arena på lördag. ÖSK skriver på sin hemsida, att man kommer att öppna en särskild kassa på Mötesplats ÖSK för blivande klubbmedlemmar.

ÖSK: Bli medlem innan lördagens match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.