Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren om försäljningsläget

Svartvitts Sarp Yesil har talat med Lennart Sjögren om försäljningssituationen för Örebro SK. Det verkar väl närmast som om Lennart inte tror att det blir några försäljningar under vinterfönstret. (Ok, han vet nog, men han säger som vanligt och klokt nog inte så mycket).

Svartvitt: ÖSK kan förlora sina spelare som Bosman

En faktor som man bara snuddar vid i artikeln är att vinterfönstret för de kontinentala klubbarna inte är någon naturlig inköpstidpunkt. I de flesta länder är man nu mitt uppe i sin säsong och i spelartrupperna förändras inte så mycket. Det är egentligen bara mer eller mindre ”panikbetonade” köp som görs, företrädesvis då av klubbar från de nedre regionerna av ligorna. Det är först i sommar då kontrakt löper ut och truppen inför nästa säsong skall formas som de flesta spelarköpen äger rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.