Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eländeslistan återupplivad

ÖSK har börjat träningsspela och det får bli startsignalen för årets eländeslista. Än så länge finns det ingen anledning att försöka hålla koll på utdelade gula kort, men skadeläget i truppen är givetvis av intresse. För tillfället är väl det mest oroande, att Fredrik Nordbacks fot  inte verkar vilja läka ordentligt, samt att William Atashkadehs ljumskproblem tycks ha flyttat med från Göteborg. Förhoppningsvis kör man inte för hårt med de hel- eller halvskadade spelarna trots att man träningsmässigt för tillfället befinner sig i en uppbyggnadsfas med många och hårda pass.

Precis som förra året har listan fått en egen sida, som man kommer till via länken i den högra marginalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.