Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögren vill rekrytera

FotbollDirekt har frågat Lennart Sjögren hur ÖSK ser på läget nu, när flera av lagets ”stjärnor” är tveksamma (minst sagt) till att förlänga sina kontrakt. Lennart håller god min i elakt spel och säger, att fokus nu ligger på att hitta nya spelare för truppen snarare än att förlänga med trion Bedoya, Gerzic och Almebäck. Utan att för den skull utesluta att det kan bli tal om förlängningar.

Helt rätt tänkt av Lennart. Oberoende av om trion förlänger eller ej så kommer ÖSK att behöva fylla på i spelarförrådet. De aktuella spelarna kommer med största sannolikt att ha lämnat klubben inom ett år. Frågan är väl egentligen bara om de kommer att göra det innan deras kontrakt har löpt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.