Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Almebäck vill ut

Expressens Mattias Luhr är tydligen med i Sydafrika och han har intervjuat Michael Almbäck som under turnén verkar ha blivit ett lika populärt intervjuobjekt som Nordin Gerzic. Almebäck är ovanligt tydlig med att han vill ut och det helst i sommar. Någon kontraktsförlängning med ÖSK ser han inte för tillfället, men det kan förvisso ändras.

Expressen: Almebäck: ”Har sagt jag inte vill förlänga”

Med Almebäck förmodligen på väg bort redan i sommar och med bara ytterligare en etablerad mittback i laget kan ÖSK kanske rent av se intressant ut för ett eventuellt nyförvärv på positionen, trots att Magnus och Micke under våren lär sitta lika fastgjutna i sina positioner, som de gjorde under hela förra året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.