Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Flera bud om bud på Nordin

110117. Gerzics nya kontrakt dröjer.
Nordin Gerzic är ett tacksamt intervjuoffer när Bonniersfärens reportrar flockas kring det till Sydafrika utstationerade förhoppningslandslaget. TV4:s Oscar Broström har på Fotbollskanalen skrivit några rader om Nordins kontraktsstatus. Hans agent Jonas Svensson sammanfattar läget på klassist agentvis:
– Han trivs väldigt bra i klubben. Men man vet aldrig vad som händer.

Annars var väl kanske det intressantaste att agenten heter Jonas Svensson och inte Miro Jaganjac. Den senare har ju hävdat, att han ”bara” är Nordins rådgivare. Fast jag kan inte låta bli att undra varför Nordin behöver ha både en agent och en rådgivare. För just rådgivningen är väl en av de saker som agenten skall stå för.

101122.
Nordin Gerzic säger till FotbollDirekt, att ÖSK fått flera bud på honom som man tackat nej till därför att man tyckt att de är för låga. Själv har han fått ett nytt förbättrat kontraktsförslag från ÖSK som han ännu inte tagit ställning till.

FotbollDirekt: Gerzic avslöjar: ”ÖSK har fått bud på mig”

Efter att ha lagt ut detta avslöjande (populärt ord i dessa tider), så kontaktar man därefter ÖSK – förmodligen för att få mera kött på budbenet. ÖSK genom Magnus Sköldmark förnekar dock att de erhållit något bud. Däremot har några klubbar hört sig för, men det är allt som hänt för tillfället.

FotbollDirekt: Örebro förnekar Gerzic-bud

Det är svårt att veta vad man skall tro i detta fall. Sanningen kan möjligen vara att ÖSK haft diskussioner med en eller flera klubbar som varit mer omfattande än bara en lös förfrågan, men som ändå inte avancerat så långt att man kan kalla dem för ett slutligt bud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.