Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stanna kvar, Patrik!

110105.
Patrik har nu lagt ut en förklaring i Facebook-gruppen ”Stanna Patrik Anttonen!”, där han berättar varför han valt att lämna ÖSK och Örebro. Patrik skriver:

Hej då har jag äntligen fattat att man måste uppdatera för att kunna skriva här! :) Först och främst ett stort tack till alla som gått med i denna grupp! Ursäkta bara att det tagit sådan tid, men jag har lite facebookskräck:)

Jag har verkligen haft en fantastisk tid i ÖSK och den utveckling både klubb och supportrar gjort är något alldeles extra.
Jag hoppas verkligen att både klubben och ni supportrar tar ytterligare ett kliv nästa år och får uppleva ett europacupslutspel.

Jag har trivts och trivs fortfarande väldigt bra i Örebro och i klubben, kanske lite för bra till och med. (lätt att bli bekväm ibland kanske om man inte ser upp) Detta är något som jag insåg redan för tre år sedan och jag bestämde mig för att lämna Örebro, men just när säsongen tog slut så träffade jag min sambo Anna och hon fick mig att stanna den gången. (därav alla struligheter med kontraktet den gången:)). Nu var det så dags igen att ta ett beslut om framtid och tro mig det är inte lätt! Har velat fram och tillbaka under året och egentligen från dag till dag, men i slutänden tror jag att det bästa för mig som person vore att få ett miljöombyte.

ÖSK och jag har haft diskussioner om en förlängning och jag är säker på att vi hade kommit överens om inte jag hade haft denna känsla igen. Trivs otroligt bra här och tror att klubbens framtid är god, man har haft en enorm tur som fått en tränare som Sixten Boström som lyft fram ett nytt tankesätt i föreningen och jag hoppas han stannar länge i ÖSK och tar klubbens första SM-guld.

Oj vad långt det blev….vad är det dom säger dom datakunniga? TLDNR!

Återigen ett stort tack till alla ÖSK-supportrar som gör stämningen på Behrn ”så mycket bättre!”

101207.
Samba från Gnällbältet: Hålet efter Anttonen

101202.
Eurosport: Rörd Anttonen hyllas i Facebook-grupp

101130. Stanna Anttonen-grupp på Facebook.
Det faktum att Patrik Anttonen är på väg att lämna sin sportklubb verkar äntligen vara på väg att sjunka in hos ÖSKs fotbollssupportrar. För att om möjligt få Patrik att ändra på sin framtidsplanering har Facebook-gruppen Stanna Patrik Anttonen! bildats. Gruppen växer rekordsnabbt och har precis just nu 169 medlemmar.

NA: Facebook-grupp vädjar till Anttonen: ”Stanna”
Svartvitt: Supportrar vädjar till Anttonen att stanna

Hos NA kan man även rösta på om man vill behålla Patrik i klubben.

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Jag är fortfarande nyfiken på hur Patrik skulle klara sig på mittfältet i ”Bedoya-rollen”. Tycker han har alla förutsättningar att lyckas där om vi nu skulle få en ny högerback. Kanske kan ett postionsbyte vara det ”ombyte” han behöver. :)

Ficedula hypoleuca

Frågan är om han är ”robust” nog att klara av det. Det smäller mer centralt på mittfältet och om Patrik har en svaghet så verkar det vara att han lätt blir lite småskadad.

Jag tror att Per Johansson skulle kunna göra det jobbet rätt så bra. Han påminner attitydmässigt en hel del om Alejandro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.