Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

IF Malmen- laget som inte finns (favorit i repris)

2010-12-30.
Laget som inte finns (registrerade hos Svenska Fotbollförbundet) gjorde det igen. De vann örebrocupens P96-klass. Även om det nog var lite tightare i och på vägen till finalen i år. I sista matchen besegrades Forward med 4-3.

2009-12-31.
P96-gruppen i Örebrocupen vanns i år av laget Malmen IF. Ett okänt klubbnamn på våra breddgrader. Papperstidningen identifierar dem som hitresta från Linköping, där Malmens FF håller till. Men dels stämmer ju inte namnet och dels har den klubben bara ett seniorlag.  Där finns inget underlag för att få fram ett lag med 13-åriga pojkar, som dessutom är så pass duktiga att de kan vinna Örebrocupen. Tävlingen är visserligen lokal till sin karaktär, men det krävs ändå en hel del fotbollsmässig infrastruktur för att ta fram ett lag som är så pass bra, att man klarar av att vinna cupen. Det har inte Malmens FF.

En sökning hos Svenska Fotbollförbundet visar, att det faktiskt inte finns någon hos dem registrerad förening med klubbnamnet Malmen IF. I Gästboken på Malmens FFs hemsida dök det dock upp ett inlägg, som östgötarna nog lär få en del problem med att dechiffrera:

Örebro   2009-12-30 22:28
Thomas Franson sveriges bästa tränare. asså vilken spel system han hade med sitt 96 lag i örebro. Thomas jag hoppas du återkommer till RIK och för upp unga spelare till riks A-lag och spelar upp laget till div 1 igen!!!

Ledtråden heter Tomas Fransson och RIK står nog för Rynninge IK. Tomas tränade Rynninge för några år sedan innan han reste till Stockholm för en instruktörstjänst på John Bauer gymnasiet därstädes. Så det verkar som om Tomas ställde upp med ett eget lag i turneringen. Var han nu fick de spelarna ifrån.

1 kommentar – kommentera

ey

synd att ni inte vet vilka vi är :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.