Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kihlen förlänger

101223.
ÖSK meddelar dagen för julafton, att man kommit överens med Magnus Kihlberg om ytterligare ett år i den svartvita dressen. Magnus har sedan han anlände till ÖSK ”på ålderns höst” (han var 35 då) varit en av ÖSKs viktigaste spelare – främst i det defensiva spelet men även offensivt har han haft stor betydelse. En motiverad Kihlberg kommer med allra största säkerhet, att även nästa år visa sig vara av stor betydelse för ÖSKs spel.

101221. ÖSK förhandlar med Kihlberg
FotbollDirekt har kollat
med både Lennart Sjögren och Magnus Kihlberg om hur det ser ut med Kihlens kontraktssituation. Det har ju tidigare ryktats om att ÖSK gärna skulle vilja se ytterligare ett svartvitt år för mittfältets dammsugare. Jodå, båda parter vill nog få en förlängning till stånd – det gäller bara att komma överens om villkoren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.