Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hönan och fjädern

Lite märkligt hur Bonniers hanterar en planterad lögn som om det vore ett sensationellt avslöjande. Jag antar att de inte kollade alltför mycket  för att inte förstöra historien. Det gäller att vara först även då man har fel.

I övrigt kan man tycka att Örgrytes uttalanden är något märkliga – de visste att det inte fanns något bud (eller intresse) från ÖSKs sida, men dementerade inte påståendet. I stället talade man lite vagt om att det fanns flera klubbar som var intresserade. I ÖIS-lägret hoppades man kanske att ett påstått ÖSK-intresse skulle kunna hjälpa till att hissa upp priset från någon av de klubbar som verkligen är intresserade – om det nu finns några sådana.

Expressen et al.

Att Sportbladet sedan hänger på är inte så förvånande.

Sportbladet

Vår lokaltidning skall ha kredd för att de inte högg på ett falskt rykte, men diss för att de inte spräckte det. Det blev ju i stället GP som var först att berätta att det inte låg någonting bakom avslöjandet.

Göteborgs-Posten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.