Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sharbel Touma – ingen ersättare för Porokara

101128. Touma till Syrianska.
Varken ÖSK eller Touma kändes väl så där jätteintresserade av att fördjupa kontatkerna, då ryktet om ett eventuellt gemensamt intresse dök upp för några veckor sedan. Som väntat blir det istället de nyuppflyttade syrianerna från Södertälje, som kommer att dra nytta av hans fotbollstjänster.

101117.
NA skriver idag, att ÖSK har varit i kontakt med Sharbel Touma för att kolla om han skulle kunna vara intresserad av att fortsätta sin karriär hos Sportklubben. Touma har gjort bra ifrån sig sedan han kom tillbaka till Djurgården, som dock av någon anledning inte ville förlänga med honom. ÖSK är dock inte ensam intressent eftersom även nyuppflyttade Syrianska nog väldigt gärna skulle vilja se Touma i sin matchtröja.

NA: Touma kan ersätta Porokara

2 kommentarer – kommentera

Mackan

Touma är duktig, inget tvivel om den saken. Men personligen tycker jag att Runnemo känns som en mer spännande lösning. Men om William och Astvald är två andra komponenter i anfallstrio kanske Toumas rutin blir lite viktigare. Kul med lite rykten i alla fall. Och tack för världens bästa blogg.

Ficedula hypoleuca

Jag har lite svårt att förstå varför Djurgården inte ”ville” förlänga. Det lät från deras håll som om de inte hade råd. Men i så fall har inte ÖSK eller Syrianska råd heller.

Toumas karriär har gått både upp och ned. I Mönchengladbach var han visst helt utan speltid under ett år. Totalt i frysboxen. Han kanske är besvärlig.

Nu tror jag i alla fall att det blir Syrianska för hans del även om han har släkt i Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.