Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lugnt, säger Lennart

Lennart Sjögren har fått ta hand om ytterligare en intervju om det katastrofala läge klubben anses befinna sig i inför väntade och oväntade spelaravgångar. Den här gången är det FotbollDirekt som förhört sig om läget och det är fortfarande lugnt enligt sportchefen. Det verkar i dagsläget bara vara Patrik Anttonens flytt som överraskat den sportsliga ledningen.

FotbollDirekt: Örebro-bas vägrar oro över spelarflykt

Det är ungefär samma bild som Magnus Sköldmark förmedlade på Örebro Spelarinvests höstmöte igår kväll. Enligt MS så söker klubben i första hand en central anfallare och en kantspelare plus möjligen någon eller några truppspelare. Dessutom är man intresserade av de två BK Forward-spelare som har och skall träna med A-truppen (Josef Ibrahim och Ahmed Yasin). Han sade dessutom någonting om en mittback som man fått upp ögonen för under testmatchen för någon månad sedan. Det skulle väl i så fall vara Robert Medvegy (-89) från Skiljebo som fick goda vitsord efter testmatchen. Enligt FotbollDirekts artikel kan det vara aktuellt med att ta in ytterligare några unga talanger till organisationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.