Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klart med Porokara och Germinal Beerschot

Det har ju läckt ut en del under de senaste dagarna beträffande kombinationen Roni Porokara och Germinal Beerschot. Men på klubbens hemsida har det inte stått något om detta förrän idag då man skriver:

RONI POROKARA STRAKS OP HET KIEL – Germinal Beerschot zal na nieuwjaar een beroep kunnen doen op de Finse aanvaller Roni Porokara. Die tekende een contract op het Kiel en komt over van de Zweedse eersteklasser Orebrö. Porokara is 26 jaar (°12.12.1983) en 1,85 meter groot. Hij begon zijn professionele carrière in 2003 bij FC Hämeenlinna (Finland), wisselde twee seizoenen later naar FC Honka, waarna hij in 2008 naar Orebrö SK werd getransfereerd. Bij deze drie clubs scoorde hij in totaal 37 doelpunten in 202 wedstrijden. Porokara is ook Fins A-international; hij telt 16 caps en scoorde drie keer, waaronder één keer in de oefeninterland tegen België.

Klart som ett något grumligt korvspad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.