Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

På Porokarafronten – inget nytt

Det har här och där framskymtat att ÖSK skulle ha återupptaget diskussionerna med Roni Porokara. Helt fel, enligt Lennart Sjögren. Inget har hänt på den fronten sedan i somras, då Roni tackade nej till ÖSKs förslag på kontraktsförlängning.

Eftersom Roni nu har möjlighet att sköta sina eventuella förhandlingar med andra klubbar på egen hand utan någon ”inblandning” från ÖSKs sida kan Sjögren inte heller kommentera om Roni har något nytt på gång. Skulle han vilja stanna kvar i Örebro är dock denna möjlighet fortfarande öppen.
– Om han inte hittar en ny klubb är vi villiga att diskutera en fortsättning i ÖSK, säger han vidare.

NA: ÖSK förhandlar inte med Roni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.