Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Cesena igen?

Det italienska serie-A klubben har tidigare rapporterats ha varit intresserad av Roni Porokara, de har enligt FotbollDirekt varit och sett ÖSK för att studera Michael Almebäck, men fastnade kanske för Astrit Ajdarevic. (Riktigt varför framgår dock inte – kanske var de på hemmamatchen mot Elfsborg. Annars har väl inte Astrits spel varit av den kalibern att den intresserar italienska proffsuppköpare).

FotbollDirekt har försökt sig på konststycket att få Magnus Sköldmark att kommentera, vilket skändligen misslyckats. Men man kan kanske dra den slutsatsen att eftersom Sköldmark inte rakt av förnekar påståendet så ligger det något bakom ryktet. Det brukar ju vara så.

Problemet med att sälja Astrit nu är dock att han lär ha en möjlighet att redan efter säsongen avsluta sitt kontrakt. Då blir det ingen ersättning till ÖSK. ÖSK har också den möjligheten, men de lär väl knappast ha några tankar på att utnyttja sin option. För även om Astrit inte bidragit med så mycket än förutom de tre målen på Elfsborg så har han nog en hyfsad utvecklingspotential när han väl blir bättre tränad.

FotbollDirekt: Cesena vill ha Ajdarevic – har kontaktat Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.