Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Denis Abdulahi i U20-trupp

101010.
Denis Abdulahi spelade hela matchen, då Finland i söndagens vänskapsmatch besegrade Vitryssland med 4-3. Denis gjorde av allt att döma en bra match och fick följande Gooogle-översatta omdöme på bollförbundets hemsida: ”Finland började stiga Denis Abdulahin bra plundra sitt eget territorium”   (Suomi alkoi nousta Denis Abdulahin hyvällä riistolla omalla alueella.). Vilket väl förmodligen skulle kunna tydas som att han var effektiv i sitt arbete som defensiv mittfältare.


101008.
ÖSKs sommarrekryterade mittfältare Denis Abdulahi ingår i den finska U20-trupp som skall möta Vitryssland i en dubbellandskamp. Det första mötes spelas ikväll och returen sker på söndag. Med i truppen finns även sommarens provspelande mittback Tero Mäntylä.

Förutsättningarnas för Denis del är väl inte de allra bästa, eftersom han fått begränsat med speltid sedan övergången till ÖSK.

Resultat: Finland vann matchen med 3-0. Denis började på bänken och slutade nästan också på densamma. Men han blev till slut inbytt i den 87:e minuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.