Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Adis vill gärna till Örebro

Det surrades en del om Carlstad Uniteds yttermittfältare Adis Maglic under det förra vinterfönstret. Någon värmlandstidning påstod att bland annat ÖSK anmält intresse eller i alla fall hört sig för eller något åt det hållet. Men värmlänningen blev kvar i CU på grund av att han hade ett kontrakt med ett år kvar på (eller kanske snarare på grund av att det inte fanns någon som var villig att köpa loss honom). Så dyr kan han väl knappast ha varit med tanke på att CU var på väg att gå i konkurs. Det är de i och för sig nästan jämt, men ändå.

Efter innevarande säsong går hans kontrakt ut och en sak verkar säker – han stannar inte i CU. Att karlstadslaget är på väg att trilla ur div 1 gör säkert det beslutet lättare att ta.

Är han då någonting för ÖSK? Nja, jag har sett honom spela ett antal gånger mot ÖSK Ungdom och då har han gjort bra ifrån sig – snabb och offensivt lagd. Men jag tror inte att ÖSK ser honom som intressant. I så fall hade man nog redan ryckt loss honom.

Värmlands Folkblad: Maglic på väg bort

Ett utmärkt tillfälle att visa upp sig för ÖSKs rekryterare har han förvisso nästa helg. Då kommer nämligen CU till Örebro och Trängen för ett bottenmöte mot Forward. Det finns säkert folk från ÖSK på plats alldeles oavsett Maglic. Emil Berger spelar ju av säsongen hos Forwards motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.