Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anfallande provspelare på ingång

Marcus Mårtensson som skall provspela med ÖSK (Foto: IFK Bergas hemsida)

FotbollDirekt har snappat upp en nyhet i kalmartidningen Barometern om att den 20-årige anfallstalangen Marcus Mårtensson skall provspela med ÖSK. Mårtensson har tidigare tillhört vad man i Kalmar FF kallar spetsgruppen och vad som väl närmast motsvarar ÖSKs talangtrupp.

Någon fortsättning för spel med Kalmars talanger blev det dock inte förra hösten utan Mårtensson stod klubblös och valde då att gå tillbaka till sin moderklubb IFK Berga.

I div 4 har det som sagt gått väldigt bra och han har ensam gjort fler mål än vad en normal förening kan åstadkomma under en säsong. Av allt att döma kommer Mårtensson att bli ytterligare en spelare som får en chans att visa upp sig i testmatchen nästa onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.