Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 8. september

Det är väldigt tunnsått med nyheter om ÖSK Fotboll för tillfället. Idag har huvuddelen av A-truppen träningsledigt. Speciellt kallade truppmedlemmar kan dock komma att specialdrillas på Behrn Arena med start kl. 10:30.

Övriga delar av ÖSKs fotbollsfamilj ägnar sig också åt träningen. Det är väl delvis så att de allt tidigare kvällarna gör att den lokala fotbollen nu tvingas dra ner sina aktivitetsnivåer.

I en annan del av stan, i det här fallet på Trängen, spelas dock en match som potentiellt kan komma att vara av stor betydelse för ÖSKs slutresultat i pojkallsvenskan. Kl. 17:30 möter BK Forward nämligen Carlstad United. Hemmavinst skulle betyda att ÖSKs PAL-lag får ett trepoängsövertag på värmlänningarna. CU-vinst å andra sidan ger detta lag serieledningen.

Vinst i serien ger deltagande i slutspelet tillsammans med de bästa lagen från pojkallsvenskan elitgrupper. Så för en gångs skull håller bloggen faktiskt på Forward.

Resultat: Nej, någon hjälp av Forward blev det inte. Carlstad United vann med 5-2 och leder nu serien på samma poäng som ÖSK, men med en målskillnad som är fyra mål bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.