Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 27. augusti

A-truppen har dan-före-dan träning på Behrn Arena. För ovanlighetens skull med en timmes tidsmässig förskjutning. De börjar alltså först kl. 10:30 och håller sedan på till 12:00.

Talangtruppen har fredagsmatch mot Enskede IK på bortaplan. Matchen spelas på Enskede IP med avspark kl. 19:00

I övrigt finns det inga ÖSK-aktiviteter att rapportera. Ett visst ÖSK intresse har dock Karlslunds ”ödesmatch” mot Smedby kl. 19:00 på Karlslund Arena. Bloggen håller givetvis tummarna för Rilles grabbar och funderar till och med på ett platsbesök.

I Superettan jagar Erik Nilsson nya mål- och passningspoäng. Hans adopterade lag Ljungskile SK ställs dock inför en svår motståndare i form av IFK Norrköping på Nya Parken i Norrköping. Matchen börjar 18:30 och sänds i TV4 Sport.

Det blev ytterligare en passningspoäng för Erik när han snyggt spelade  fram Michel Thomas för Ljungskiles ledningsmål. Norrköping vann dock matchen med 2-1 och Erik blev igen utbytt (redan i den 69:e minuten).  Är det fortfarande så att orken inte inte riktigt finns där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.