Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK funderar på Anttonen

Kontraktsförlängningsmatchen mellan Patrik Anttonen och ÖSK representerad av Lennart Sjögren har nu påbörjats, rapporterar NA. ÖSK har servat genom att lämna ett kontraktsförslag, Patrik har returnerat serven med sitt motförslag och ÖSK försöker nu att få bollen i spel.

NA: ÖSK vill behålla Patrik Anttonen – men förhandlingarna går trögt.

1 kommentar – kommentera

Sven Bertilsson

Ja stackars Sjögrem- Bryderi om han skall erbjuda en av AS bästa högerbackar nytt kontrakt eller inte och det förmodligen till en skamlön i första budet. Nu funderar Sjögren visserligen på att lägga alla förhandlingar på hyllan tills dess att AS är avslutat för om möjligt se om ÖSK kommer att spela i Europa. ”Det skulle ge oss” (läs Sjögren) ett bättre förhandlingsläge fortsätter han.

Eftersom omöjligen någon annan klubb kan vara intresserad av PA fortsätter LS ha is i magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.