Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Jättedödaren från Axberg

Gårdagens sensation i den lokala fotbollen var nog trots allt inte det faktum att ÖSK Söder för andra gången i rad lyckades med konststycket att ta poäng på bortaplan. Utan fastmer att lilla Axbergs IF slog ut BK Forward i kvalet till Svenska Cupen. Laget med rötterna i  Dyltavallen, Ölmbrotorp vann matchen med klara 2-0 på sin förmodligen något regntunga hemmaplan. Matchvinnare för Axberg blev ÖSK Ungdoms föredetting den mångsidige Sebastian Nylén, som gjorde båda målen. Säkert extra roligt för den tidigare bloggfavoriten som kom över till talangtruppen efter att inte ha ansetts bra nog av Forward.

Axbergs IF spelar sin vardagsfotboll i div 5 norra, där man håller en mittplacering. Nästa år kan man dryga ut spelprogrammet med minst en match i Svenska Cupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.