Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fortsatt intresse för Porokara

100814.
Det tog nästan ett dygn för NA att hänga på Wigan-tråden. Kanske försökte de gräva fram mer information om saken. I så fall verkar de har gått bet. Lennart Sjögren som tidningen talat med vill (och skall) inte kommentera saken mer än i de allmännaste ordalag.

Det finns ett stort intresse för Roni, samt
om rätt anbud dyker upp kommer vi naturligtvis inte att hindra Roni från att ta steget ut i Europa

är väl nyckelorden i sammanhanget, vilket möjligen skulle kunna uttydas som ”vi räknar nog med att kunna bli av med honom och dessutom få en slant för klubbkassan”.

När det gäller Wigan är dock frågan om nya anfallsspelare står högst på agendan. De fick nämligen stryk av nedflyttningstippade Blackpool med 4-0 idag då Premiere League drog igång.

100813 England.
Enligt Mail Online (Daily Mail på nätet) så har den engelska Premiere League klubben Wigan anmält sig bland intressenterna till Roni Porokaras namnteckning på ett spelarkontrakt. Vem vet – vi kanske har ett race på gång.

Mail Online: Wigan plot move for Maccabi Haifa target Roni Porokara

Helt omöjligt är det väl inte. Wigan verkar ju vara rätt opportunistiska i sin rekryteringsstrategi och har inte pengar så det räcker till för att kunna köpa etablerade stjärnspelare. Och en landslagsman är ju alltid en landslagsman (om än finsk).

100811 Italien.
Enligt Tutto Mercato Web kommer det nypromoverade Serie A-laget Cesena att sända en representant till kvällens landskamp mellan Finland och Belgien för att studera Roni Porokara IRL.

Tutto Mercato Web: Cesena, missione per Porokara

1 kommentar – kommentera

E.A / "Dejmon"

Det har fallit bort ett ord under citaten av Sjögren. Jag gissar på ”anbud”? Det spekuleras på Svartvitt-forum vem du är som ligger bakom denna blogg och flera gissar att du är den gamle faktamaskinen ”mittåt”.. Om det stämmer så måste jag säga att jag (med flera säkert) saknar dig på forumet men förstår ditt beslut och hoppas du mår väl! Vem du än är, tack så mycket för en mycket bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.