Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 10. augusti

A-truppen tränar av allt att döma kl 09:30 till 11:00 idag.

För de som tycker att fotbollslandskampen verkar avzlagen i förtid, så kan jag rekommendera en annan kamp. ÖSK och Forward möts nämligen i kväll i pojkallsvenskan i en match där en hel del prestige står på spel.

Läget i den serien är att ÖSK leder med fem poäng till godo på Carlstad United och Degerfors (som har en match mer) och med åtta poäng till just Forward, som dock har en match mindre spelad. Vid vinst för ÖSK i kväll så är Forward och egentligen också Degerfors definitivt avsågade och det kommer att finnas en bra marginal ner till Carlstad United.  För Forward är det bara vinst som räknas.

ÖSK verkar inte komma till spel med sitt allra starkaste lag. Jag tycker att jag saknar några namn i den trupp som lagts upp på lagets hemsida. Å andra sidan gär Albin Ek sin första och samtidigt även sista match för laget, vilket bör innebära en förstärkning. Matchen spelas på Ekängs konstgräs kl. 19:00.

På landslagssidan spelar Finland (Belgien hemma) och Sverige U21 (Skottland borta) i kväll. Roni Porokara och Michael Almebäck ingår i resp. landslagstrupp. Om det räcker för speltid är inte helt säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.