Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mål-Göran levererar direkt

Robin Staaf verkar ha fått en mycket bra start på livet som utlåning i Ängelholm. När ÄFF mötte Örgryte på bortaplan fick Robin en assist på det första målet och gjorde sedan själv det andra i den 63:e minuten. Sex minuter senare byttes han ut, förhoppningsvis på grund av trötthet och bristande matchtempo och inte på grund av någon skada eller skadekänning.

Matchen, som verkar ha varit högdramatisk, slutade oavgjord 3-3 efter en sen kvittering för ÄFF vid 90-minutersmarkeringen. Det oavgjorda resultatet innebär att Degerfors kan behålla den allsvenska kvalplatsen. Vid vinst hade ÖIS gått om dem.

Helsingborgs Dagblad: Oavgjort drama hade nästan allt
Örgryte Svenska Fans: Bisarr tillställning på Valhallas konstgräs (Välskriven matchrapport)
Helsingborgs Dagblad: Robins debut nära succé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.