Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mer på gång?

100731. Ingen Gulsvik
SR P4 har talat med Lennart Sjögren med anledning av rekryteringen av Anto Flood. I ett 16-sekunders ljudklipp hinner han säga, att Flood har de egenskaper man eftersöker samt att Fredrik Gulsvik inte längre är aktuell – för tillfället lägger han till för säkerhets skull.

100730.
Tvärsnytt har intervjuat Lennart Sjögren på eftermiddagen (antar jag). Lennart var inte direkt meddelsam av sig, vilket väl får uttydas som att man diskuterar någon ytterligare spelarövergång. Möjligen till och med att någon kan komma att lämna klubben.

Tvärsnytt: ÖSK: ”Mycket att ta ställning till”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.