Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

In och ut i sista minuten

Denis Abdulahi (foto från FC Viikingits hemsida)

Jag hade nästan givit upp trots att Lennart Sjögren mer eller mindre ”lovat” att det skulle komma fler nyheter på spelarsidan. Men kl 21:00 lägger klubben ut två nya meddelanden på sin hemsida.

ÖSK skriver på sin hemsida, att man skrivit ett flerårigt kontrakt med den finske mittfältaren mittfältaren Denis Abdulahi. Tjugoåringen, med U21-landskamper på meritlistan, har tidigare under sommaren provtränat med ÖSK (samtidigt med Astrit Ajdarevic), men det verkade då som om ÖSK trots goda vitsord från träningsmatchen mot Gefle hade avskrivit honom som tänkbar värvning.

Utöver rekryteringen av Abdulahi så går en spelare åt andra hållet. Ja, inte till Finland men väl till Ängelholm. Det är Robin Staaf som lånas ut till skåningarna under resten av året. Enligt uppgift för att han skall få speltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.