Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tränings- och skaderapport den 21 juli

Åkte ner till Vallen på morgonen för att kolla vilka som tränade och vilka som sprang. Med avstängningen av Magnus Kihlberg till måndagsmatchen blir ju Alejandro Bedoyas fysiska status extra intressant. På den punkten finns det nog ingen anledning till oro. Alejandro deltog fullt ut och såg dessutom väldigt bollsugen ut. Kihlen överraskade genom att genomföra hela träningspasset utan att visa upp några tecken på att ha ont i ryggen. Lite stel i densamma verkar han ju jämt att vara.

Löptränade vid sidan av gjorde Simon Leonidsson, Per Johansson, Robin Staaf ( i viss mån) och Tommy Wirtanen. Dessa lär således inte vara aktuella för spel på måndag.

Nordin Gerzic genomförde ett magiskt träningspass med ett utsökt passningsspel. Han ser jättehet ut. Samuel Wowoah skällde på Roni Porakara i flera minuter (oklart varför) efter det att Patrik Anttonen avslutat träningen med ett snyggt skott i bortre ribbkrysset med studs in i mål. Henri Belle verkar vara väldigt bekväm med bollen och sprang några gånger förbi sin back (Boris Lumbana) på utsidan. En av hans finter – överstegare i fart och inspelning snett inåt bakåt från linjen – påminde en hel del om vad Roni bjöd på första året han var här. Henri är snabbare och smidigare i sina rörelser, men håller å andra sidan inte emot lika bra med kroppen som Roni kan göra. Astrit Ajdarevic blev betydligt tröttare än de övriga. Lars Mosander missar inga möjligheter att instruera spelarna på tu man hand under (vatten)pauserna.

Alvbågebloggen: Heta träningar och skott i kryssen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.