Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK till Köping

100719.
Det har varit svårt att hitta ett lämpligt datum för tränings- och uppvisningsmatchen mellan Köping FF och Örebro SK. Nu verkar det dock som om man lyckats och matchen är inplanerad tisdagen den 31 augusti. ÖSK har tre dagar tidigare spelat sin hemma match mot Helsingborg och spelar sedan på grund av ett landslagsuppehåll inte sin nästa match förrän den 12 september, då man möter Djurgården på bortaplan.

100127.
Rekryteringen av Johannes Skoglund verkar att ha förbättrat statusen för ÖSK i västra Mälardalen. Tidigare har man nog i den regionen hellre tittat österut mot Västerås och Stockholm när man valt favoritlag. Eller mot Borås och Elfsborg där hemmasonen Bajrami återfinns.

Men nu kanske preferenserna är på väg att ändras. Ett tecken på att så skulle kunna vara fallet är Magazin24:s notis om att det blir ÖSK, som kommer att spela en uppvisningsmatch mot hemmagrabbarna då Köping FF firar sitt 20-årsjubileum.

Magazin24: Örebro SK spelar på IP i sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.