Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen Bangura i ÖSK

100719.
Nu föreligger slutresultatet i dragkampen om Bangura. Det blev AIK som visade sig ha störst dragningskraft den här gången (också). Ytterligare en fotbollstalang som kommer att förstöras i Stockholm, tänker bloggen i sitt stilla sinne.

100717.
Under VM-uppehållet var det meningen att IFK Värnamos anfallare Mohammed Bangura skulle komma på provträning till ÖSK. Det blev inget av med det eftersom Bangura skadade sig och stannade hemma. Nu är han återställd, men det blir ändå inget örebrobesök för hans del. NA skriver idag i sin pappersutgåva att han inte längre är påtänkt.
– Jag har fått uppgifter om att han förhandlar med en annan klubb, så Bangura är inte längre aktuell, säger Lennart Sjögren till tidningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.