Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Anfallare denna vecka?

NA har diskuterat värvningsläget med ÖSKs sportchef Lennart Sjögren efter det att det blev klart att AIK tagit hand om Mohammed Bangura. Det verkar faktiskt inte som om denne varit ÖSKs huvudalternativ (provspelskravet etc.).
– Vi för parallella diskussioner med några spelare och har förhoppning om att något ska bli klart den här veckan, säger Lennart Sjögren.

Nu är ju Lennart i allmänhet väldigt försiktig i sina uttalanden vid sådana här tillfällen, så mellan raderna läser i alla fall jag in att det mer eller mindre är klart vem ÖSK tar in efter Kim Olsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.