Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra spel och 3-0 i Karlstad

Hat trick för Anel Coralic då ÖSK vänskapsspelade på bortaplan mot Karlstad BK. Anel missade stora delar av vårsäsongen på grund av en fotskada, men verkar ha hittat formen lagom till höstens omstart. Han gjorde för övrigt även det vita lagets mål i testmatchen tidigare i veckan.

ÖSKs talangtrupp var igår i Karlstad för en vänskapsmatch mot stadens BK. Efter starkt spel kunde laget vända hem med en 3-0 seger i bagaget. Håkan Juhlin såg mycket nöjd ut då han berättade om matchen. Speciellt tremålsskytten Anel Coralic, smurfligan på mittfältet (Viktor Lindqvist, Gustaf Källberg och Kevin Larsson) samt den från Kungsör inlånade brasilianske mittbacken Gustavo gjorde riktigt bra ifrån sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.