Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 7. juli

Det finns inte mycket svartvitt att skriva om idag. A-truppen tränar kl. 09:30 – 11:00 på Behrn Arena. På Elitlägret i Halmstad så spelar ÖLFFs lag mot Jämtland/Härjedalen. ÖSK Ungdom har tre deltagare i distriktets trupp och de lär väl få speltid.

Tillägg:
Bloggnotisen har fått en kommentar som jag gärna lyfter fram, eftersom den egentligen platsar som träningsrapport:

BoP säger:
2010-07-07 kl 13:06 | Svara redigera

Jag kollade in dagens träning. Astrit ser riktigt intressant ut! Ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma när konditionen är som den skall. Almebäck och Paulinho körde för fullt. Paulinho körde lite extra löpning på slutet. Större delen av träningen ägnades åt en inlägg/avslut övning där jag tycker att Astrit och Staaf imponerade mest centralt, medan Erik hade vassa inlägg. Leonidsson sprang vid sidan av och Wirtanen körde nog inne i gymmet. Kihlberg körde så gott som fullt och avslutade med löpning tillsammans med Astrit.

1 kommentar – kommentera

BoP

Jag kollade in dagens träning. Astrit ser riktigt intressant ut! Ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma när konditionen är som den skall. Almebäck och Paulinho körde för fullt. Paulinho körde lite extra löpning på slutet. Större delen av träningen ägnades åt en inlägg/avslut övning där jag tycker att Astrit och Staaf imponerade mest centralt, medan Erik hade vassa inlägg. Leonidsson sprang vid sidan av och Wirtanen körde nog inne i gymmet. Kihlberg körde så gott som fullt och avslutade med löpning tillsammans med Astrit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.