Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA om Yunus

NA skrev i förrgår om läget för Yunus och om det går för honom med rehabiliteringen. Dessutom finns det ett web-TV inslag från ett av hans träningspass på USÖ.

Yunus får, som framgår av NAs artikel, inte mer än 1800 kronor i månaden för sitt uppehälle från ”samhället”. Detta skall räcka till allt – hyra, mat, kläder och annat som hör till livets nödtorft. För att ge honom en bättre möjlighet att leva ett någorlunda drägligt liv har spelarna i ÖSKs A-trupp inrättat en hjälpfond för Yunus. Betalningarna skall göras till Bankgiro 479-1471 och pengarna går oavkortat till stöd för Yunus i hans svåra situation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.