Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ont om mittbackar på dagens träning mm

Eija Feodoroff har fått en ny elev. Simon Nurme får lära sig hur man egentligen skall sätta bollen i spel.

Micke Almebäck har stått vid sidan av nu två dagar i sträck och sett på medan lagkamraterna tränar. Idag fick dessutom Magnus Wikström lov att gå av mitt i passet med en nyförvärvad lårkaka. Så Bertin Ze fick Boris Lumbana som sällskap när träningspasset skulle avslutas. På programmet stod uppspel medelst passning(ar). Lars Mosander coachade aktivt och gick hela tiden igenom saker som kunde förbättras. Paulinho såg jag inte till alls – han fick en smäll på ena vaden igår, vilken karaktäriseras som en vadkaka – brukar ta några dagar. Om allt går normalt skall det dock inte vara några problem för trion på lördag.

Robin Staaf var med och körde för fullt passet igenom (och lite till). Han såg riktigt sugen ut på allt som har med fotboll att göra. Tommy Wirtanen löptränade och berättade under en andhämtningspaus, att det kan dröja 4 veckor till innan han kan börja med boll igen. Hans skada var nog allvarligare än vad som framkommit i pressen. En muskel hade släppt taget och man fick lov att sy fast den igen. Normal konvalecenstid  är 12- 16 veckor. Det har gått 8 nu, men allt känns för tillfället  bra.

Johannes Skoglund och Simon Leonidsson syntes inte till.

Peter Westman hoppas vara igång i oktober igen.

Erik Nilsson är hemkallad för cupmatchen. Hans eventuella fortsättning i Ljungskile kommer att diskuteras i veckan. Själv vill han fortsätta med dem.

4 kommentarer – kommentera

hemvändarn

Klassbevakning!

Mackan

Underbart jobbat som alltid :) Syntes Astrit till och hur skötte han sig? :)

Ficedula hypoleuca

Jo, Astrit var med men mest på den försvarande sidan. Det var 10 man i varje ”lag”. Jag tror att han kan bli riktigt bra när han har bättrat på fysiken. Hans bollkontroll är utsökt.

Pingback: Almebäck kvar i Örebro « Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK Fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.