Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 5. juli

För den som vill njuta av svartvit fotboll är det klent med utbudet denna dag. A-truppen tränar kl 09:30 – 11:00 på Behrn Arena. Förra veckan skrevs det att IFK Värnamos Mohammed Bangura skulle ansluta till truppen för att provträna med ÖSK under den kommande veckan. Det gör han dock inte. Papperstidningen skriver att han råkade ut för en axelskada i Värnamos match mot Norrby och att han därför väntar en vecka med besöket för att han skall ha en möjlighet att komma i spelbart skick igen. Det passar nog under alla omständigheter bättre att skjuta på besöket eftersom ettan tar en semestermånad efter nästa omgång. ÖSKs senaste nyförvärv Astrit Ajdarevic lär dock vara på plats. Han skall ha tränat med ÖSK redan i lördags.

Förutom A-truppen tränar från och med idag även ÖSKs P17/PAL-trupp. De skall åka till Borlänge och spela Dalecarlia Cup nästa vecka och behöver väl komma igång igen efter en rätt kort viloperiod efter Örebrocupen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.