Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

97-orna till Lomma

Undantagsvis (eftersom de egentligen ligger utanför bloggens självpåtagna bevakningsområde) skall jag väl också nämna, att ett lag från ÖSK Ungdoms 97-or idag börjar en veckas cupspel i skånska Lomma. Turneringen som av ÖSK Ungdoms klubbchef Peter Johansson kallats Sveriges inofficella SM för 13-åringar har samlat deltagare från ett antal av Sveriges elitklubbar. Om de sedan också har de bästa ungdomsspelarna vill jag låta vara osagt. I de unga ÖSKarnas gruppspel kommer man att ställas mot motståndarlagen Malmö FF, IF Brommapojkarna och IFK Göteborg.

Jag såg de här killarna i en match under Örebrocupen och jag måste medge att jag blev väldigt imponerad av hur duktiga de är. Laget hade gått upp en klass och deltog i A-finalspelet för 14-åringarna. I den match jag såg mötte man BK Forward och klarade av att spela 1-1, vilket var mycket bra gjort med tanke på att ett års försprång betyder så mycket i de åldrarna.

Det skall bli intressant att se hur laget klarar sig i allsvensk konkurrens.

Resultat: Det blev förlust med 3-4 (!) i den första matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.