Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nurme in i truppen

Efter det att Simon Nurme i halvtid fick komma in och ersätta John Alvbåge i lördagsmatchen mot Gefle  har det väl lutat åt att ÖSK hade löst problemet med uppbackningen för John under Peter Westmans skadefrånvaro. Detta bekräftas nu av ÖSK som på hemsidan skriver, att Simon engagerats för resten av den här säsongen.

En bra lösning som säkert också uppskattas av Peter Rosendal, som i fortsättningen kan ägna sig åt Väsby på heltid utan att behöva bekymra sig om hur ÖSKs matchprogram ser ut.

Simon lärde sig fotbollsgrunderna i Röfors IF och Laxå IF. Därefter spelade han under Urban Hammar i ÖSK Ungdom och var en starkt bidragande orsak till att laget vann div 3 och för första gången tog steget upp till tvåan.

Efter den lyckade säsongen fick han tillsammans med bland annat Emra Tahirovic och Kristoffer Näfver ta steget upp till A-truppen. Där lyckades han dock inte ta förstaplatsen från Peter Westman utan tröttnade och flyttade efter två år vidare till Degerfors.

När Degerfors åkte ur Superettan gick Simon över till Syrianska FC på ett tvåårskontrakt. Efter ett år i Södertälje hade han dock fått nog och kom överens med klubben om att bryta kontraktet. Hans avsikt var då att återvända till Örebro för att koncentrera sig på sina ekonomistudier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.