Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bertilsson till Kalmar

100609.
Det låg väl så att säga i luften. NA meddelar, att Johan Bertilsson har skrivit ett fyraårskontrakt med Kalmar. Intresset för en örebroflytt verkar ha försvunnit när Kalmar kom in i bilden. Hans intresse för ÖSK verkar dock ha varit rätt svalt redan till att börja med. Han nobbade ju möjligheten att provträna med ÖSK för något år sedan och förlängde i stället direkt med Degen. Intressantast med affären är väl egentligen kontraktsperioden. Fyra år är rätt lång tid för en på det hela taget oprövad spelare från Superettan.

100607. Örebro – förbjuden mark för Bertilsson?
Karlskoga-Kuriren skriver, att det lutar åt kalmarhållet för Bertilsson. Till Örebro vill, kan eller får han inte flytta under hänvisning till degerforssupportrarnas örebrokomplex.

100602.
Papperstidningen skriver idag, att ÖSK är fortsatt intresserade av Degerfors Johan Bertilsson – årets poängkung så här långt i Superettan. Intresset är inte nyväckt. Redan förra året var  Bertilsson inbjuden att provträna med ÖSK under en vecka. Någon träning blev det dock aldrig eftersom Bertilsson valde att skriva ett nytt kontrakt med bruksklubben. Helt främmande till tanken att flytta till Örebro och ÖSK verkar han inte att vara. Vilket nog kan bero på att han inte är degerforsare, utan har västgötska Hova IF som moderklubb, varifrån han gick till Carlstad United innan han hamnade i Degerfors.

Artikeln finns redan på nätet hos NA:s systertidning Karlskoga-Kuriren.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.