Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

O-T: Örebrosyrianerna byter tränare (igen)

100519. Lasse Zetterlund tackar nej.
Då blev den här notisen lite mindre O-T i och med att ÖSK Ungdoms tidigare tränare Lasse Zetterlund nu tackat nej till uppdraget som tränare för klubben. Med allra största säkerhet ett mycket klokt beslut av Lasse. Tränarjobbet hos Syrianska verkar vara ett av de otryggaste och mest klubbpolitiserade i distriktet.

NA: ”Zäta” nobbar Syrianska

100513.
Tränare har av allt att döma blivit något av en konsumtionsvara hos Örebro Syrianska. De kommer, jobbar ett tag och får sedan sparken eller lämnar på eget initiativ. Nu är det dags igen. Den samkörda duon Hans Källén och Peter Göransson har av allt att döma fått nog och lämnar därför med ögonblicklig verkan. Det blev bara ett år plus några matcher för Källén och Göransson, vilket iofs. är väldigt lång tid som ansvariga för Syrianskas A-trupp.

Den stora omsättningen på spelar- och tränarsidan är nog huvudanledningen till att klubben inte förmår att förverkliga sina förhoppningar om ett avancemang i seriesystemet.

NA: Syrianska byter tränare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.