Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Astvald stannar (nog)

I Sportbladets artikel igår om Marcus Astvalds förmodligen något förstorade ”vredesutbrott” över att ha blivit utbytt redan i den 55 minuten, så framgår det – om man nu skall sätta  någon tilltro till den typen av ”nyhetskällor” – att Mackan stannar året ut hos ÖSK. Det gör han nog rätt i. Att få tillräckligt med speltid för den personliga utvecklingen i ligor med högre status än allsvenskan är ännu svårare än det är i ÖSK.

Beträffande missnöjet stämmer det dock, att han inte satte sig på bänken efter att ha blivit utbytt utan sprang direkt in till omklädningsrummet. Men vem vet – han kanske var kissnödig eller hade skoskav.

För egen del tycker jag att det var ett bra byte. Inte för att Mackan på något sätt varit dålig i matchen utan för att det var ett utmärkt tillfälle att ge Robin Staaf mer speltid. ÖSK behöver få igång Robin också så som jag ser det var det bytet en investering i framtiden snarare än ett underkännande av en enskild insats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.