Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Matcher idag (14 maj)

ÖSK Söder har rapporterat in en 4-1 seger mot Karlslunds FF till Fotbollsförbundets databas. Riktigt hur det gick till är jag spänd på att få reda på. Jag hade ju egentligen tänkt åka ner och se på matchen, men lockelsen att se IFK Norrköping – Degerfors på TV blev för stark. Hur som helst – vann gjorde killarna. En seger som fyllde på poängskörden och säkert också självförtroendet.

I övrigt slog Sköllersta IFK Kumla med 1-0. Det var första gången i år som kumlingarna fick gå mållösa av planen. Sköllersta har nu tagit ledningen på 12 poäng för fyra lag på 9 poäng. Där hamnade nämligen även Vretstorp efter att man slagit Laxå – också med 1-0. ÖSK sladdar trots dagens seger på fyra poäng.

Målskyttar för ÖSK Söder: 1-0 Cosmin Groza, 2-0 Maravilha Kimenga, 1-2 Daniel Karlsson, 1-3 Pontus Jacobsson, 1-4 Per Nordenberg

Karlslunds IF: Första förlusten för KFF
NA: Division 4: Referat omgång 4


Ikväll spelar ÖSK Söder en div 4-match mot Karlslunds talanglag Karlslunds FF. ÖSK Söder med en enda poäng efter tre matcher skulle behöva öka på poänginnehavet, men det är inte så troligt att man kommer att klara av att göra det mot de unga karlslundarna. De har nämligen under Arne Skottes ledning vunnit sina tre matcher så här långt och är ett av fyra lag som står på nio poäng i serietabellen.

Den fjärde omgången bjuder för övrigt på några intressanta matcher, som kan komma att ge en antydan om vart serien skall ta vägen. Målmaskinerna från IFK Kumla, som hittills snittat 7-1, åker till Sköllervallen för att där möta Sköllersta IF – ett annat lag utan poängförlust. Västernärkesderbyt mellan Laxå (även de med maximal utdelning så här långt) och Vretstorps IF kan också det få betydelse för utvecklingen i serietoppen.

ÖSK Söders match spelas på Behrn Arena med avspark kl. 20:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.