Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen den 25:e

100503.
Nu har cup-matchen fått en avsparkstid också. Det blir kl. 19:00

100426.
Det verkar som om ÖSKs cupmatch mot IFK Norrköping kommer att spelas först den 25 maj. De officiella cup-dagarna för den 3:e omgången är någon av dagarna 18-20 maj. ÖSKs match ligger dock upplagd för spel hos SvFF den 25 maj som är en tisdag. Någon tid finns inte angiven än. För ÖSK passar tidpunkten nog rätt så bra. Den sista vårmatchen spelas den 17 maj mot Trelleborg på hemmaplan. Med 8 dagar fram till nästa match får man rätt gott om tid att slicka såren och ladda om batterierna efter en rätt intensiv avslutning av vårsäsongen.

Motståndarna från IFK Norrköping har ett något tightare spelschema med matcher den 22 och 29 maj. Men man tycker tydligen att man skall kunna klämma in cupmatchen den 25:e ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.