Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Några träningsbilder från igår (19 mars)

Medan jag satt på läktaren för att försöka se några tecken på att provspelande Danny Uchechi har allsvenska kvaliteter, så släppte ÖSK sin nyhet om värvningen av Paulinho Guará. Inom fem minuter (uppskattningsvis) kände alla som var nere och kollade träningen till nyheten. Plötsligt kändes nigerianen mindre het. Nu var det ändå väldigt svårt, att få någon uppfattning om Dannys kvaliteter. Sixten lät honom nämligen spela till vänster i en avslutsövning, där hans uppgift var att leverera inspel som de centrala anfallarna kunde göra mål på. En uppgift som han inte gick i land med. Vänsterfoten är definitivt ingen inläggsfot och det var endast undantagsvis som han ens fick upp sina inlägg över markytan. Ovana vid plasten kan givetvis ha spelat in. Det lär krävas ett helt annat typ av tillslag för att lyfta bollarna på Behrn än vad man är van vid från naturgräs. Foten kommer inte under bollen på samma vis som på en gräsplan.

Nu är det väl inte som vänsterinläggsspecialist som man tagit hit honom. Riktigt hur bra eller dålig han är lär han inte visa förrän i riktiga matchsituationer där han får spela till höger eller i alla fall centralt.

Ja, så var det bilderna med svart och grönt som dominerande färger. Ett klick på bilden förbättrar som vanligt upplösning och skärpa.

Vattenpaus för truppen medan Johannes Skoglund passerar på en av sina rehabiliteringsrundor.

Även Danny var törstig.

Roni förklarar något medan Danny ser aningen avvaktande ut.

Han är inte stor, men verkar ha bra teknik och speluppfattning - av vad jag kunde se.

Lars Mosander kör hårt med sina gubbar och verkar väl här vara på väg att demonstrera något slags tillslag av armhållningen att döma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.