Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ny ÖSK-blogg

Nyheter 24 gör ett nytt försök att få igång en blogg om ÖSK Fotboll. Fjolårets försök dog sotdöden på grund av alltför få artiklar. Den nya bloggen heter Samba från Gnällbältet och bloggaren Mattias Ekdahl, som presenterar sig som hockeyexpert med ett svartvitt fotbollsintresse. I en programförklaring ställer Ekdahl i utsikt en djupare analys av fotbollstaktiska och -tekniska aspekter på ÖSKs spel. Klart intressant alltså, eftersom detta inte är något som NA tycks vilja ta i ens med tång. Dessutom verkar det som om aktiviteten på Svenska Fans gått ner en hel del, vilket gör att det bör finnas gott om utrymme för den omstartade ÖSK-bloggen. Jag lägger in en länk till bloggen i min länklista i högerkolumnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.