Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lokal fotbollsstart

Den lokala fotbollen startade idag med en match i distriktsturneringen Fastighetsbyråns Cup. På Pettersbergsgruset var det meningen att hemmalaget Zinkgruvans IF (div 8) skulle möta FK Örebro (div 5). Någon match blev det aldrig men väl ett slutresultat. Enligt länsförbundets hemsida segrade askersundsborna med 3-0 efter walk-over från örebroarna. Ett så pass märkligt resultat att jag fick lov att kolla på klubbarnas hemsidor. Mycket riktigt visade det sig att det är FK Örebro, som gått vidare i turneringen. Zinkgruvan fick inte ihop något lag. I nästa omgång blir det nog besvärligare för segrarna eftersom man där lottats mot IFK Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.