Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hyfsat skadefritt på dan-före-dan-träningen

ÖSK gjorde på söndagsförmiddagen sin sista allvarligt menade träning inför den allsvenska seriepremiären mot Åtvidaberg i morgon. Det finns iofs. ett träningspass inlagt på måndag förmiddag med, men då blir det väl mest uppmjukning inför kvällens match. Kul att se att alla nyckelspelare verkar vara i spelbart skick. Både Kim Olsen och Michael Almebäck deltog fullt ut i alla övningar och det fanns inget som antydde, att de höll igen på grund av skadekänningar. För fullt gick även helt överraskande (för mig) Robin Staaf, som såg helt klart matchduglig ut. Och avsluten var lika skarpa som de alltid varit.

Kim Olsen och Michael Almebäck såg helt spelklara ut.

Under Thomas Anderssons uppsikt fys- och rehabtränade en kvintett bestående av Edvin Möller, Boris Lumbana, Johannes Skoglund, Gustaf Lundholm och Oskar Johansson. De tre förstnämnda deltog i minst två tredjedelar av ÖSK Ungdoms match mot Östria Lambohov, Gustaf lär ha vrickat foten på en träning tidigare under veckan och Oskar rehabbar. Saknades helt av någon anledning gjorde Per Johansson.

Fystränar med Thomas Andersson gör Boris Lumbana och Johannes Skoglund i första ledet, Gustaf Lundholm ett halvt steg efter samt Edvin Möller och Oskar Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.