Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Var är Mr X?

ÖSK hintade både inför Degerfors-matchen och före generalrepetitionen, att det nog var möjligt om än inte säkert, att det skulle dyka upp en provspelande anfallare. Så blev det inte utan Micke Jidsjö fick lov att ta dubbla pass. Man kan ju fråga sig varför det inte kom(mer) någon. Förklaringen är knappast att man har svårt att få hit en provspelare, som finns i närområdet (typ Norden eller något åt det hållet). Arbetslösa fotbollsspelare bör vid det här laget vara rätt så desperata med bara tre veckors kvarvarande öppethållande av vinterfönstret.

Jag tror att förklaringen är, att den tilltänkte nog vill, men inte kan (ännu). Tankarna hamnar osökt hos de problem ÖSK hade när man för något år sedan försökte ta hit Valeri Kotto som sommarförstärkning. (Det misslyckades gudskelov eftersom det visade sig att han inte var så vidare bra. Förra året spelade han i Enköping, som åkte ur ettan tillsammans med Karlslund. Men det var en omväg).  Anledningen till att Kotto inte kunde komma i tid var att han behövde söka ett visum i Kamerun. Svårt eftersom han då befann sig i Malaysia (tror jag). Det skulle inte förvåna mig om även årets Mr X har råkat ut för liknande viseringsproblem.

1 kommentar – kommentera

Fredrik Carlsson, NA

Hej,
Kotto var knappast Mr X, snarare Herr Y eller möjligen Monsieur Z.
Mr X var en landslagsmeriterad landsman till Kotto som numera spelar i en etablerad storklubb i Europa. Den här säsongen tvingas både X och hans klubb lira i den näst högsta ligan.

Tack för en bra dammsugning av allt som skrivs om ÖSK!

Hälsningar
Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.