Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Div 7 Mellersta

ÖSK Söders andralag har nu fått en fast punkt i tillvaron. Den heter div 7 Mellersta. Där kommer man att möta ett gäng förstalag och en del andralag. Motståndet kommer att bestå av:

Bobby BK
Brickebackens IF
Hovsta IF
Lillån FK
Nyckelby IF
Hidingsta IK 2
IFK Kumla/Yxhult 2
IK Sturehov 2
Sköllersta IF 2
ÖSK Söder 2

Spännande, tycker man från bloggens sida som alltid haft ett hjärta som klappat för fotboll i seriesystemets utkanter. Ett smart drag för övrigt av Örebro läns Fotbollförbund att skrota reservlagsserierna. På så sätt blir spelet nog trots allt lite mera meningsfullt för reservlagsspelarna.

För ÖSK Söders del verkar det som om ryggraden i div 7-laget kommer att bestå av ett gäng 17-åringar, som inte tog sig vidare till talangtruppen eller de  som skall spela i  pojkallsvenskan. Genom spel i div 7 får de en hyfsad fortsättning på sina respektive fotbollskarriärer. Motståndet ser (utifrån omständigheterna) rätt kvalificerat ut, tycker jag.

Seriespelet börjar den andra maj och avslutas den 26 september, typ. Exakta matchdagar och -tider är nog inte fastlagda än utan det handlar om en första ”grovsortering”. Hemmamatcherna spelas på Navets IP (eller kanske det nya konstgräset?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.